Počela sednica Predsedništva SNS: O izborima, KiM, ekonomiji

Beograd -- Sednica Predsedništva SNS na kojoj će između ostalog, biti reči i o vanrednim izborima, počela je oko 17 časova u sedištu te partije na Novom Beogradu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić stigao je u stranačke prostorije oko 16.30 odnosno pola sata pre početka sednice, ali nije odgovarao na pitanja novinara koji se nalaze ispred zgrade.

Na sednicu je došla i premijerka Srbije Ana Brnabić. Sednici prisustvuju brojni funkcioneri SNS poput Milenka Jovanova, Zorane Mihajlović, Nele Kuburović, Marka Đurića, Miloša Vučevića.

Prilikom ulaska u zgradu, na pitanje novinara da li njegov današnji autorski tekst sluti da je doneo odluku o izborima, predsednik se nasmejao i prošao bez odgovora.

U centralu SNS stigli su i članovi Predsedništva ministar Goran Knežević, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, bivši gradonačelnik Niša Zoran Perišić, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, direktor Koridora Zoran Babić...

Vučić je u subotu, 23. marta, najavio sednicu najvišeg organa stranke, rekavši da će tema biti najaktuelnija pitanja, uključujući izbore.

Potpredsednica SNS Marija Obradović jutros je za Prvu televiziju rekla da će na sednici, osim o izborima, biti reči i o Kosovu i Metohiji, ekonomskoj situaciji u Srbiji i investicijama, te pripremama za predstojeću skupštinu stranke.

Obradovićeva je rekla da će na sednici biti oko 50 ljudi iz cele Srbije koji će preneti "kakvo je raspoloženje građana", po pitanju vanrednih parlamentarnih izbora, kao i članova SNS kojih, kako je rekla, ima 700.000.

strana 1 od 175 idi na stranu