Obradovićeva o izborima: Treba da ukrstimo programe VIDEO

Sednica Predsedništva SNS biće održana danas u 17 sati, a posle razmatanja stanja na Kosovu i u ekonomiji, govoriće se i o vanrednim parlamentarnim izborima.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.03.2019.

09:28

Obradovićeva o izborima: Treba da ukrstimo programe VIDEO
Foto: Screenshot/Prva

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović rekla je za TV Prva da će izbori biti samo jedna od tema današnje sednice.

Obradović je za Prvu televiziju rekla da će na sednici, osim o izborima, biti reči i o Kosovu i Metohiji, ekonomskoj situaciji u Srbiji i investicijama, te pripremama za predstojeću skupštinu stranke.

"Kada se članovi Predsedništva upoznaju sa dve ključne tačke, KiM i ekonomijom, postave pitanje da li je vreme za izbore i uz to dodaju i informacije o rejtingu stranke i pozicijama stranačkih funkcionera, dobijate pravi odgovor na pitanje da li su Srbiji potrebni izbori", rekla je Obradovićeva.

Ona je istakla da je, prema svim istraživanjima, SNS daleko ispred drugih političkih stranaka u Srbiji, te da o izborima više treba da brine opozicija.

Komentariše i poruku predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, koji je opoziciji rekao da se spreme za istinu, te navodi da to za nju znači da vešala, testere, nasilni upadi i pritisci na medije nisu nešto čime se dolazi na vlast i da će opozicija morati da ima ozbiljan program.

"Treba da ukrstimo programe", rekla je Obradovićeva i istakla da Vučić želi da priča sa građanima koji su nezadovoljni, ali ne i sa nasilnicima.

Govoreći o toku večerašnje sednice, Obradović je rekla da će se govoriti o predstojećoj skupštini stranke, koja će biti prilika da SNS "malo provetri i pročisti svoje redove", kao i da će Vučić podneti članovima Predsedništva izveštaj o svojim aktivnostima povodom KiM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: