Maroko: Policija upotrebila vodene topove na protestu

Marokanska policija je upotrebila vodene topove kako bi rasterala hiljade nastavnika koji protestuju u glavnom gradu Rabatu, tražeći bolje uslove rada.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.03.2019.

11:31

Maroko: Policija upotrebila vodene topove na protestu
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode očevici, policija je pokušala da okonča skup od oko 15.000 nastavnika okupljenih ispred parlamenta, ali pošto su pregovori o povlačenju demonstranata propali, policija je krenula u akciju da bi razbila demonstracije, preneo je Rojters.

Demonstranti su planirali da provedu noć ispred parlamenta uoči još većih demonstracija koje su zakazale levičarske organizacije, ali je policija to sprečila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: