"Nikad u NATO", "Stop NATO fašizmu" FOTO

U Beogradu je održan anti NATO protest. Sa skupa je poručeno da se NATO bombardovanje 1999. godine ne sme zaboraviti i da Srbiji nije mesto u toj organizaciji.

Izvor: B92

Nedelja, 24.03.2019.

19:49

Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Protest su organizovali pokret "Živim za Srbiju", inicijativa "Nema predaje Kosova i Metohije" i otadžbinski pokret veterana, boraca sa Košara i Paštrika.

Učesnici protesta su od zgrade Generalštaba prošetali Nemanjinom i Deligradskom ulicom do ambasade Rusije, odakle su produžili do Hrama Svetog Save gde su zapalili sveće za sve stradale u bombardovanju 1999. godine.

Vikali su "Kosovo je srce Srbije" i nosili srpske zastave i transparente na kojima je pisalo "Nikad u NATO", "NATO, marš odavde", "Stop NATO fašizmu"...

Na skupu su se prikupljali potpisi za izmeštanje kancelarije NATO pakta iz Ministarstva odbrane.

Na skupu se u nekom momentu pojavio Srdjan Nogo sa vešalima koja je nosio na protestima "1 od 5 miliona".
Foto: Tanjug/Rade Preliæ
Foto: Tanjug/Rade Preliæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: