Ušetao sa zastavom Srbije među hrvatske navijače

Mladić koji je oko struka nosio zastavu Srbije i tapkao košarku loptu kroz pešačku zonu u Budimpešti, izazvao je bes hrvatskih navijača.

Izvor: B92

Nedelja, 24.03.2019.

17:19

Ušetao sa zastavom Srbije među hrvatske navijače
Depositphotos/boggy22

Oni se uz alkohol u obližnjim lokalima spremaju da odu na stadion na kojem će biti odigrana fudbalska utakmica Mađarske i Hrvatske u okviru kvalifikacija za EVRO 2020.

Novinar zagrebačkog "Večernjeg lista" objavio je na sajtu ovog dnevnika snimak onoga što je nazvao "incidentom", uz tvrdnju da se "muškarac namerno i bahato ušetao među hrvatske navijače svestan rizika", iako je mladić sa srpskom zastavom, koji je bio u društvu još jednog momka, delovao prilično nezainteresovano dok je prolazio pored navijača Hrvatske, pri čemu ga je sve vreme sledio novinar.

Odmah su krenuli povici "Ubij, Srbina", nakon čega su ga hrvatski navijači napali.

"Večernji list" navodi da je "mađarska interventna policija sprečila velike nerede koji su mogli nastanu da nisu pravovremeno reagovali".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: