Vođa protesta upao u kancelariju GO SNS Jagodine i pretio

Predsednik GO SNS u Jagodini Nikola Radosavljević rekao je da je vođa protesta "1 od 5 miliona" u Jagodini Saša Živković uputio pretnje i uvrede na njegov račun

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 22.03.2019.

22:30

Vođa protesta upao u kancelariju GO SNS Jagodine i pretio

Živković je neovlašćeno ušao na Radosavljevićevo radno mesto i pošto ga tamo nije zatekao počeo je da preti.

Radosavljević je naveo da Živković radi u privatnom obezbeđenju, koje je "Pošta" u Jagodini angažovala i da je zloupotrebio radnika JP "Pošta Srbije", odnosno kurira kako bi neovlašćeno ušao u službene prostorije Republičkog Fonda zdravstvenog osiguranja.

Kako je precizirao, on je ušao u 13.30 sati i počeo da viče i preti i uputio psovke njemu i zaposlenima.

Zbog toga su, kako je rekao Radosavljević, zaposleni koji su bili na licu mesta, doživeli stres i veliku neprijatnost.

Radosavljevioć kaže da mu je Živković nedavno preko kuma poručio "da zna gde je njegova kuća i da će on da vidi".

“Ovo je drugi put u nekoliko dana da mi takozvani vođa protesta "Jedan od 5 mliona" u Jagodini preti, a povod mu je sigurno podrška koju je GO SNS dao predsedniku naše stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon upada na RTS i pokušaja nasilnog ulaska u predsedništvo Srbije", kazao je Radosavljević, navodi se u saopštenju.

On je dodao da je ceo slučaj prijavljen Policijskoj upravi u Jagodini i zamolio nadležne organe da svakog građanina Jagodine i Srbije, podjednako zaštite od nasilnika, kakav je Živković i njegovi mentori u Beogradu. DODATAK: Saša Živković, vođa protesta" 1 od 5 miliona" u Jagodini, javio se polovinom jula 2019. našoj redakciji i obavestio nas da je Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini "odbacilo navode za pretnju".

"Ja sam tog dana otišao u RFZO da predam dokumenta za putne troškove, na stepenicama sam susreo radnika firme 'Post express' i pitao ga da li može da me poveze, a on mene da li mogu da mu pomognem da spakuje paket u auto. Vratili smo se i tu je bio radnik obezbeđenja RFZO-a i pitao sam ga gde mu je direktor pošto mu je radno vreme do 15 časova i u šali upitao da li ima još neko iz SNS da se zaposli u RFZO, kao i da nemaju više gde da stanu", rekao je Živković za agenciju Beta i dodao da su se radnici nasmejali na to.

On je naveo da ga je posle toga tražila policija, a da je Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini nakon toga navelo da nije podneta krivična prijava protiv Živkovića i da ne postoje elementi za nju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: