Niš u nedelju obeležava Dan sećanja na žrtve NATO agresije

U Nišu se u nedelju, 24. marta, obeležava 20 godina od početka NATO agresije na našu zemlju.

Izvor: B92

Petak, 22.03.2019.

21:34

Niš u nedelju obeležava Dan sećanja na žrtve NATO agresije
Foto: EPA-EFE/ Toms Kalnins

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović pozvao je građane da se tog dana okupe ispred Tvrđavskog mosta i odaju počast svim stradalima.

Bulatović je pozvao da se tog dana setimo svih teških trenutaka u istoriji naše zemlje, našeg naroda, kao i grada Niša, prenosi RTS.

"Da se setimo naše hrabre i junačke vojske i policije i svih pripadnika snaga bezbednosti, da tog dana ili te veceri kada obeležavamo godišnjicu dođemo u miru, u tišini dostojanstveno da minutom ćutanja odamo pocast svim stradalim civilima i pripadnicima snaga bezbednosti", rekao je Bulatović.

Danu sećanja na žrtve koji se obeležava u Nišu prisustvovaće državni vrh, predstavnici vojske, crkve, diplomatskog kora i građani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: