PU Užice: Nije prijavljen beli kombi u blizini škola

Policijskoj upravi u Užicu nije prijavljeno da se u blizini osnovnih i srednjih škola pojavljuju nepoznate osobe u belom kombiju koje pozivaju decu da uđu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 20.03.2019.

21:51

PU Užice: Nije prijavljen beli kombi u blizini škola
Foto: Freeimages.com

Kako su se ove informacije pojavile na društvenim mrežama, pripadnici Ministrstva unutrašnjih poslova u Užicu pojačano kontrolišu zone svih škola i obavljaju razgovore sa direktorima, navodi se u saopštenju.

"S obzirom na to da se na društvenim mrežama objavljuju neproverene informacije o navodnom kombiju, apelujemo na sve roditelje i nastavnike da svako saznanje prijave policiji kako bi mogli detaljno da ispitamo sve navode, a ne da šire informacije koje dovode do podizanja panike i uznemirenja javnosti", poručuje se u saopštenju.

Imajući u vidu uznemirenje javnosti koje je prouzrokovano lažnim objavama, policija će preduzeti adekvatne zakonske mere ukoliko utvrdi da su informacije netačne, a da ih je neko svesno objavljivao i širio, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: