Oblačno i suvo, do 16 stepeni

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i suvo, pre podne će biti više sunčanih intervala na jugu, a kasnije popodne na severu Srbije.

Izvor: Beta

Sreda, 20.03.2019.

00:05

Oblačno i suvo, do 16 stepeni
Foto: Gettyimages

Vetar će biti slab i umeren, na severu Vojvodine i planinama kratkotrajno jak, severni i severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura kretaće se od dva do osam, a najviša od deset do 16 stepeni Celzijusovih.

U Beogradu će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće oko šest, a najviša oko 12 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u četvrtak na severu biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima ujutro i pre podne oblačno, na istoku i jugoistoku ponegde s kišom. Od petka se predvidja sunčano i toplije, a početkom naredne sedmice predvidja se naoblačenje s kišom i padom temperature.U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za sredu, 20. mart 2019:

Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje opreznost usled relativno nepovolјnih biometeoroloških prilika. Naročito izražene tegobe mogu imati astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobolјa, promenlјivo raspoloženje i pospanost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: