Koje tajne krije najbolje čuvani svetski "bunker"? VIDEO

Pored ekskluzivnog intervjua sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, ekipa TV Prve imala je prilike i da poseti novu zgradu zapadne vojne alijanse.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.03.2019.

12:43

Koje tajne krije najbolje čuvani svetski
Foto: Screenshot/Prva

Jovana Joksimović i Srđan Predojević vode vas kroz zgradu za koju kažu da je "čudo tehnike" i otkrivaju tajne ovog najbolje čuvanog "svetskog bunkera" koji izgleda kao svemirski brod.

Za Jutarnji program Prve televizije govorili su i viši savetnik za Rusiju i zapadni Balkan NATO Robert Pščel, šef misije naše zemlje u Briselu Miomir Udovički, šefica NATO programa Nauka za mir i bezbednost dr Deniz Beten i Bea, umetnica iz Španije, koja crta sliku nove zgrade.

Kako izgleda novi objekat u kom se nalazi centrala NATO-a u Briselu, ali i šta su za TV Prvu rekli sagovornici pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: