"Udario me i rekao 'Eto ti sad borba protiv mafije'"

Udruženje CarGo saopštilo je da je noćas u Beogradu "više od 50 organizovano okupljenih taksista" napalo člana tog udruženja Ivana Vukovića.

Izvor: Beta
Podeli
Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Kako tvrde, Vukoviću su naneli povrede glave i pokušali da prevrnu automobil u kom se nalazio.

Kako se navodi, incident se dogodio oko ponoći kada je Vuković dovezao tri člana udruženja do ulaza u Beton halu posle čega su mu okupljeni taksisti "preprečili i sa svih strana zagradili put svojim automobilima".

Po rečima Ivana Vukovića, odmah mu je prišao jedan taksista koji je otvorio vrata sa suvozačeve strane i udario ga šakom u glavu.

"Tad mi je rekao: 'Eto ti sad borba protiv mafije'. Od siline udarca trebalo mi je nekoliko sekundi da dođem svesti, kada je taj taksista iščupao ključ mog auta i bacio ga daleko od kola, a zatim nogom udario u suvozačeva vrata i zatvorio ih", rekao je Vuković.

On je kazao da su ostali taksisti potom počeli da "udaraju nogama i rukama u vrata automobila, pokušavajući da ih na silu otvore".

"Lupali su šakama po krovu, neki su pljuvali po autu, a jedan od njih je čak uspeo skoro da iščupa zadnja vrata", rekao je Vuković dodavši da su potom pokušali da prevrnu automobil u kom se nalazio, gurajući ga sa strane.

Dodao je da su komunalni policajci stajali samo par metara od mesta incidenta i nisu reagovali, ali da je policija brzo reagovala i krenula u potragu za napadačima od kojih su neki, kako je rekao, nosili fantomke na glavama.

strana 1 od 97 idi na stranu