Dragan Karadžić glavni urednik O2 televizije i Play radija

Dragan Karadžić novi je glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija.

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2019.

11:00

Dragan Karadžić glavni urednik O2 televizije i Play radija
Foto: Dragan Karadžiæ, privatna arhiva

"Primarni zadatak u narednom periodu jeste podizanje dnevne gledanosti televizije O2. Stub programske šeme biće informativni, ali i sportski program, pa će tako O2 televizija ekskluzivno prenositi utakmice domaće fudbalske i košarkaške lige", kazao je Karadžić po stupanju na dužnost.

"U programsku šemu uvrstićemo nove i veoma interesantne autorske emisije, filmski i serijski program obogatiti naslovima iz nove holivudske produkcije, i pokrenuti nekoliko emisija zabavnog sadržaja. Gledaoci O2 televizije uskoro će biti u prilici da na programu vide nova TV lica, veoma prepoznatljive televizijske novinare i voditelje", dodao je novi glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija
Dragan Karadžić na čelo Televizije O2 i Play radija dolazi sa funkcije zamenika predsednika Upravnog odbora RTS-a.

Tokom 25 godina provedenih u televizijskom biznisu, Karadžić je karijeru gradio u zemlji i inostranstvu.

Sarađivao je sa brojnim televizijama u Evropi i Aziji, naročito u Kini, gde je profesionalno boravio dve godine. Odličan je poznavalac novih televizijskih platformi, kao i najnovijih svetskih televizijskih trendova.
U Srbiji ga pamte kao veoma uspešnog urednika Trećeg kanala RTS-a.

Po zanimanju je pravnik i diplomirani menadžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: