Izmena saobraćaja na pruzi Kraljevo - Raška - K. Mitrovica

Zbog infrastrukturnih radova između stanica Kraljevo, Ušće i Jošanička Banja, od 4. marta do 30. aprila, doći do izmene organizacije saobraćaja putničkih vozova

Izvor: Tanjug

Nedelja, 03.03.2019.

22:38

Izmena saobraćaja na pruzi Kraljevo - Raška - K. Mitrovica
Ilustracija: Freeimages.com

To je saopštio "Srbija Voz" a.d. .

Voz koji iz Kraljeva za Rašku polazi u 02:30 časova, kao i voz iz Raške za Kraljevo u 04:40 časova, neće saobraćati. Za putnike ovih vozova biće organizovan autobuski prevoz.

Za putnike vozova koji iz Kraljeva za Kosovsku Mitrovicu Sever polaze u 07:10 časova, kao i iz Kosovske Mitrovice Sever za Kraljevo u 11:00 časova biće organizovan autobuski prevoz na relaciji između Kraljeva i Raška.

Vozovi iz Kraljeva za Kosovsku Mitrovicu Sever u 15:30 časova, kao i iz Kosovske Mitrovice Sever za Kraljevo u 19:30 časova, neće saobraćati, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: