MUP objavio snimak hapšenja zbog ubistva na Banovom brdu

Na osnovu međunarodne poternice je u Pragu uhapšen D. Č. (39) koji se sumnjiči da je 5. januara na Banovom brdu ubio muškarca (37), saopštio je MUP.

Izvor: Tanjug

Subota, 02.03.2019.

17:42

MUP objavio snimak hapšenja zbog ubistva na Banovom brdu
MUP Srbije

Republika Srbija će zatražiti ekstradiciju osumnjičenog D. Č. kako bi, za krivično delo za koje se sumnjiči, bio procesuiran u našoj zemlji.

Za osumnjičenim D. Č. je više država raspisalo međunarodne poternice i evropske naloge za hapšenje.

Navodi se da je češka policija uhapsila ovog osumnjičenog ubicu u saradnji sa pripadnicima FAST timova za potrage nekoliko zemalja, među kojima je i FAST tim MUP-a Srbije.

MUP navodi da su prilikom hapšenja kod D.Č. pronađena falsifikovana dokumenta, dva pištolja, municija i prigušivač, ali i mnoštvo sredstava za promenu izgleda.
MUP Srbije
Beogradski mediji navode da se radi o Čabi Deru koji je tražen i zbog ubistava u Amsterdamu u julu prošle godine i Budimpešti u septembru i navode da su kod višestrukog ubice pronađene perike.
MUP Srbije
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: