Izveštaj lekara o užasnom događaju u Hrvatskoj VIDEO

Troje dece, od četvoro koje je otac jutros bacio s prvog sprata u Hrvatskoj, u teškom su stanju. Jedno dete je na aparatima za disanje, javlja Index.hr.

Izvor: B92, index.hr

Četvrtak, 28.02.2019.

12:27

Izveštaj lekara o užasnom događaju u Hrvatskoj VIDEO
Foto: dpfoxfoto/depositphotos.com

Direktor i lekari bolnice u koju su dovedena povređena deca, uzrasta tri, pet, sedam i osam godina, izjavili su na pres-konferenciji, da je najteže povrede zadobila sedmogodišnja devojčica.

"Dvoje dece je vrlo teško povređeno. To su dve curice od sedam i osam godina. One su odmah smeštene u Jedinicu intenzivne nege", rekao je direktor bolnice.

Lekari su novinarima saopštili da je jedna devojčica stabilno i pri svesti, dok je druga, sedmogodišnja, teže povređena. Ona, kako kažu lekari, nije u stabilnom stanju, jer ima brojne povrede glave i grudnog koša. Devojčica diše uz pomoć aparata i lekari se bore za njen život.

"Drugo dvoje dece je stabilno, nisu ugroženi. Ali dečak je zadobio tešku povredu. Još je na dijagnostici", kažu još lekari.

Kako prenosi Indeks, majka dece došla je u bolnicu i u stanju je šoka. Podsetimo, rano jutros na hrvatskom Pagu, otac (54) je bacio svoje četvoro dece s prvog sprata u Ulici Josipa bana Jelačića. Reč je o, kako su preneli mediji, Josipu Rođaku, čiju sliku su objavili gotovo svi hrvatski mediji.

On je odmah priveden, a kako se saznalo, u trenutku kada je bacio četvoro dece, njihova majka bila je u stanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: