Vreme sutra "totalni obrt"

U Srbiji će sutra ujutro ponegde biti slabog mraza, a po kotlinama južne Srbije i magle. Tokom dana se očekuje pretežno sunčano i toplije.

Izvor: B92

Sreda, 27.02.2019.

12:12

Vreme sutra
Ilustracija: Thinkstock

Najniža temperatura od -2 do 4 C, a najviša od 12 do 19 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će ujutro na širem području grada biti slabog mraza. Tokom dana biće pretežno sunčano i toplije. Najniža temperatura od -1 do 3 C, a najviša oko 18 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak pre podne biće pretežno sunčano, po podne uz postepeno naoblačenje, a uveče, tokom noći ka suboti i u subotu pre podne ponegde sa slabom kišom, na visokim planinama sa snegom, uglavnom na zapadu i jugu.

U subotu po podne se očekuje suvo, uz postepeno razvedravanje. U nedelju i ponedeljak će preovladavati sunčano. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: