"Rođače, kad ti možeš sa 'šarcem', šta meni fali puška"

Jedan od vođa protesta opozicije u Kruševcu Dejan Plavšić otvoreno je, naoružan do zuba, zapretio nasiljem, piše danas "Kurir", a prenosi Tanjug.

Izvor: B92

Utorak, 26.02.2019.

09:03

Ilustracija: Thinkstock

Plavšić, član Republikanske stranke, na Fejsbuk je postavio fotografiju na kojoj drži "kalašnjikov" i poručuje da bi uskoro mogao da počne "ustanak".

Nakon što je objavio fotografiju na kojoj u vojničkoj uniformi drži pušku, jedan od korisnika je upitao da li to počeo "četvrti srpski ustanak".

"Rođače sa sela, kad ti možeš sa 'šarcem', šta meni fali puška, pa sanjam da ima indicija da počne, previše se šljama napatilo", odgovorio je Plavšić, prenosi "Kurir" i dodaje da je njegov profil na Fejsbuku prepun fotografija i snimaka protesta.

Izvori lista navode da je u Kruševcu poznato da Plavšić poseduje oružje, kao i da je ranije znao da preti političarima, zbog čega mu je bilo oduzeto naoružanje i osuđen je uslovnom kaznom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: