"Kod Đurđeva 10 pištolja, Butulija mu ranije spasao život"

U kući Predraga Đurđeva, generalnog sekretara AMSS koji je ubio predsednika tog preduzeća Mirka Butuliju, pa izvršio samoubistvo, pronađeno je deset pištolja.

Izvor: B92

Subota, 23.02.2019.

19:02

screenshot

Kako pišu Večernje novosti, Đurđev je počinio zločin pištoljem za koji je imao dozvolu.

Takođe, navodi se da je u petak Butulija pozvao Đurđeva u kancelariju u trenutku kada je dobio obaveštenje da se sekretar potukao sa jednim od direktora.

“Kada je Butulija čuo za taj sukob generalnog sekretara i I. J., pozvao je prvo jednog pa drugog, da razreši situaciju. Tokom rasprave sa Đurđevim, međutim, ovaj je izvukao pištolj. Sumnja se da je, posle zločina, hteo da ubije i I. J. U tome ga je omeo dolazak policije”, piše beogradski list.

Dodaje se i da je I. J. Butulijin kum.

Večernje novosti pišu i da je Butulija pre dve godine spasao život Đurđevu, pošto ga je izvukao iz reke u koju je njegov saradnik upao posle poslovnog ručka u Obrenovcu.

”Butulija je, spašavajući čoveka koji će ga ubiti dve godine kasnije iz vode izvukao i Đurđevljevu torbicu u kojoj su se, prema rečima svedoka tog događaja, nalazila čak tri pištolja”, piše beogradski list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: