MUP: Hrkalovićeva će podneti tužbu protiv Trifunovića

Državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića.

Izvor: Beta, Tanjug
Podeli
screenshot
screenshot

Kako je saopštio MUP, ona će to učiniti “zbog laži koje je izneo na sinoćnjem skupu u Knjaževcu da se ona zabavlja s likom koji diluje drogu".

"Od Trifunovića me ništa ne iznenađuje. U odsustvu bilo kakve ideje, njegova jedina politika je vređanje žena i dece, kao i iznošenje skandaloznih laži. Suludo je i očekivati od ovog političara u pokušaju da s time prestane, ali svakako ću mu dati priliku da svoje laži dokaže na sudu", navela je Hrkalovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je istakla da, s obzirom na posao koji trenutno obavlja, "Takve sramne optužbe ne smeju ostati bez sudskog epiloga".

Trifunović: Neka me tuži

S druge strane, Trifunović kaže da nema nikakav problem u vezi s tužbom koju je protiv njega najavila državna sekretarka.

"Neka me tuži, ovo je slobodna zemlja, slobodno neka me tuži", kazao je Trifunović agenciji Beta komentarišući najavu državne sekretarke da će ga tužiti jer je na opozicionom skupu u Knjaževcu, kako je navela, rekao da se ona zabavlja sa čovekom koji diluje drogu.

strana 1 od 177 idi na stranu