Od koga i čega zavisi da li će utihnuti ratne trube? VIDEO

Svet je na ivici sukoba. Ovim rečima ruski šef diplomatije Sergej Lavrov upozorio je na trenutne međunarodne odnose koji mogu dovesti do globalnog rata.

Izvor: Prva

Sreda, 20.02.2019.

10:00

Od koga i čega zavisi da li će utihnuti ratne trube? VIDEO
Ilustracija: Thinkstock

On je istakao da u odlukama koje kreiraju planetarnu krizu Evropka unija nije samostalna, već je deo raštimovanog orkestra kojim diriguju Sjedinjene Američke Države.

Od koga i čega zavisi da li će utihnuti ratne trube, koliko Brisel plaća zbog konfrontacije sa Moskvom, da li je Vašington napravio manevar napuštanjem Sirije, šta bi Evropi donelo preuzimanje više od 800 zarobljenih džihadista, samo su neka od pitanja za Ljubinku Milinčić, glavnu i odgovornu urednicu "Sputnjika Srbija" i Vladana Živulovića, predsednika Atlantskog saveta Srbije, koji su bili gosti Jutarnjeg programa TV Prve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: