Šabanov klavijaturista ipak preminuo, poznati novi detalji

Nakon Šabana Šaulića, u bolnici u Nemačkoj ipak je preminuo muzičar koji je vozio automobil u kom je stradao Šaulić.

Izvor: B92, Prva

Utorak, 19.02.2019.

07:29

Šabanov klavijaturista ipak preminuo, poznati novi detalji
Screenshot

Reč je 43-godišnjem Mirsadu Keriću, za koga je juče objavljeno da je podlegao povredama u nemačkoj boiolnici, ali su se oglasili njegov sin i menadžer koji su tu vest demantovali, rekavši da je Šaulićev klavijaturista živ, ali da se nalazi u izuzetno teškom stanju.

Istovremeno, mediji nastavljaju da otkrivaju detalje stravične nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, na auto-putu ka Dortmundu, a u kojoj je vozač iz nemačkog grada Gitersloha u alkoholisanom stanju, vozeći bez vozačke dozvole velikom brzinom udario "seat ibicu" u kojoj su se nalazile tri osobe, među kojima i Šaulić.

Naime, kako saznaju "Novosti", Šaulić je navodno posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet. Međutim, od siline udarca, na putu do bolnice pukla mu je aorta i umro je u bolnici usled komplikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: