Nastavak suđenja Badžinom sinu

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu danas nastavak suđenje Vojislavu Stojičiću zbog optužbi da je u martu 2018. opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 19.02.2019.

07:16

Nastavak suđenja Badžinom sinu
Ilustracija: Thinkstock

Na suđenju se očekuje da sud ispita Sašu Popovića i njegovu suprugu koji u ovom postupku imaju status oštećenih.

Stojičić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, u januaru je na početku suđenja negirao da je izvršio pljačku, tvrdeći da je u to vreme bio na dečijem rođendanu u igraonici i ponovio da mu je krivično delo pripisano zbog njegovog prezimena.

On je u pritvoru od hapšenja 16. avgusta prošle godine, zbog okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, imajući u vidu da je i ranije bio osuđivan za slična dela.

Tužilaštvo je u optužnici predložilo sudu da Stojičića osudi na kaznu od četiri i po godine zatvora.

Stojičić se tereti za krivično delo teška krađa, jer je, kako se navodi u optužnici, iz kuće odneo satove i nakit koji su komisionim veštačenjem procenjeni na 12.613.800 dinara (oko 117.000 evra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: