Oblačno i uglavnom suvo, do devet stepeni

U Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno i u većini krajeva suvo vreme, jedino je na istoku i jugu moguće provejavanje slabog snega.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.02.2019.

01:00

Oblačno i uglavnom suvo, do devet stepeni
Foto: Gettyimages

Snega će biti uglavnom u planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren, a u planinskim predelima i na istoku povremeno jak vetar. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do jedan stepen, najviša dnevna od pet do devet stepeni. U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno i suvo vreme, uz slab i umeren vetar.

Jutarnja temperatura biće oko jedan stepen, najviša dnevna oko sedam stepeni. U Srbiji će u petak ujutru i pre podne u većini krajeva biti oblačno vreme, na jugu i istoku još ponegde sa slabim snegom, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Potom će u većini dana do narednog četvrtka preovlađivati sunčano vreme, uz postepeni porast temperature, a zatim se očekuje naoblačenje i zahlađenje, mestimično sa kišom, a u planinama sa snegom.

Meteorološke prilike će izazivati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih, a oprez se savetuje osobama sa kardiovaskularnim problemima. Moguće meteoropatske reakcije su malaksalost i glavobolja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: