Ubijen serijski ubica u BiH

Najtraženijeg begunca u BiH, E. G., osumnjičenog za brutalna ubistva, ubili su pripadnici MUP-a KS, saznaje Klix.ba.

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

16:43

Ubijen serijski ubica u BiH
Ilustracija: Thinkstock

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio policijski komesar MUP-a KS Mevludin Halilović.

E. G. je policija sumnjičila da je počinio dva ubistva, u mestu Podorašac kod Konjica 6. februara i 9. februara u mestu Suhodol kod Tarčina.

On je bio osumnjičen za brutalno ubistvo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića i meštanina Podorašca Sauda Sultanića.

E. G. je osam dana bio u bekstvu nakon monstruoznog ubistva u Podorašcu, a krvavi pir nastavio je i u Suhodolu, ubistvom policajca koji je bio zadužen za čuvanje objekta FUP-a.

Stanovnici BiH danima su bili u strahu zbog ubice koji se krio, zbog čega su podignute visoke mere sigurnosti, a na terenu angažovane sve policijske snage.

Koliko je situacija bila ozbiljna govori i činjenica da je Vlada KS raspisala i nagradu u iznosu od 50.000 konvertabilnih maraka (25.000 evra) za informaciju koja će dovesti do hapšenja E. G.

On je inače višestruki ubica, a iz KPZ-a Bihać pušten je na slobodu još 2017. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: