Đoković otvorio vrtić u Mačvanskom Prnjavoru VIDEO

Najbolji teniser Novak Đoković ponovo je u Beogradu. Kratko vreme iskoristio je da ode do Mačvanskog Prnjavora, gde je otvorio vrtić.

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

15:53

Đoković otvorio vrtić u Mačvanskom Prnjavoru VIDEO
screenshot/Prva

Malo mesto kod Šapca imalo je danas dva razloga za slavlje, prvi – ovo mesto konačno je dobilo vrtić i to zahvaljujući Fondaciji Novak Đoković, drugi razlog je što je Novak Đoković sa svojom suprugom posetio ovo mesto.

“Ja uživam i kad se odmaram i kad treniram, trudim se da uživam u svemu što radim. Blagosloven sam da imam priliku da se bavim sportom koji volim, sa druge strane imam priliku da taj uspeh i status koji imam u sportskom svetu da širim svest o onom što je do meni lično i mojoj supruzi stalo, a to je rani razvoj. Trudimo se da delimo sve podatke iz Srbije, jer je naš fokus, misija naše fondacije je usmerena ka Srbiji.”

Opširnije u video-prilogu…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: