"Delije drage, kakvo je more u februaru?"

Split -- Gradski odbornik u Splitu i član stranke Neovisni za Hrvatsku Martin Pauk na Fejsbuku je naveo da su vaterpolisti Crvene zvezde sami krivi za napad u tom gradu.

Izvor: index.hr
Podeli
ifeelstock/depositphotos.com
ifeelstock/depositphotos.com

Brojni hrvatski zvaničnici osudili su napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

Međutim, bilo je onih koji smatraju da su mladi sportisti sami krivi za incident. Jedan od njih je i Martin Pauk, piše Indeks.

On je naveo da splitski vaterpolisti, kada su došli u Beograd, nisu u gradu nosili klupska obeležja i da su činili sve da izbegnu konflikt i provokacije.

"Jeste li primetili razliku između hrvatskih vaterpolista koji dođu u Beograd, obuku civilnu odeću bez ikakvih navijačkih obeležja te uz to još narudžbinu kažu na jeziku domaćina kako bi se uklopili".

Martin Pauk je naveo da splitski vaterpolisti, kada su došli u Beograd, nisu u gradu nosili klupska obeležja i da su činili sve da izbegnu konflikt i provokacije., a sa druge strane ponašanje srpskih vaterpolista koji se "šepure splitskom Rivom u dresovima Crvene Zvezde sa stavom ‘vidi nas koliki smo, ne može nam nitko ništa‘", naglasio je Pauk.

Imao je poruku za vaterpoliste Zvezde:

"E pa 'delije' drage, siguran sam da biste, da ste u miru prošetali Rivom u subotu u podne, negdje kod fontane stali, napravili selfie i stavili ga na instagram te se ku**ili svojim jaranima u Beogradu i ponosno im pričali kako ste prošetali centrom Splita u dresovima Zvezde, a da vam nitko nije ništa mogao jer ste ‘moćni', ‘ogromni', ‘snažni'. Sada im bre pričajte kakvo je more u februaru", naveo je Pauk.

strana 1 od 141 idi na stranu