HR: Policija traga za napadačima na vaterpoliste CZ

"Splitska policija preduzela je sve potrebne akcije nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, i traga za napadačima".

Izvor: B92

Subota, 09.02.2019.

20:25

HR: Policija traga za napadačima na vaterpoliste CZ
EPA-EFE Sascha Steinbach

To je izjavila Željka Radošević iz policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Ona je naglasila da policija sumnja da je bilo više napadača.

Radošević je rekla da je policija oko 13:40 sati dobila dojavu da je nekoliko muškaraca napalo trojicu igrača Crvene zvezde u Splitu.

"Odmah po dojavi, policijski službenici preduzeli su sve potrebne i opsežne policijske akcije kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice ovog događaja", rekla je Radošević novinarima.

Ona je dodala da policija uvek, prilikom gostovanja, osigurava sve utakmice i tvrdi da je tako bilo i u ovom slučaju.

"Utvrđujemo okolnosti kako je došlo do toga da su se igrači našli na Rivi, da li su se oni kretali u tom trenutku izvan protokola osiguranja", rekla je Radošević.

Ona je dodala da je policija zatekla jednog od napadnutih igrača, kojem je ponuđena lekarska pomoć, ali ju je on u prvom trenutku odbio, a potom je ponovo zatražio.

Prema njenim rečima, utvrđena mu je lakša telesna povreda.

Druga dvojica napadnutih igrača odbila su lekarsku pomoć, dodala je Radošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: