Teška nesreća u BG, povređena voditeljka Dea Đurđević

Tri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod KBC-a "Dragiša Mišović" u Beogradu. Povređena voditeljka TV Pink Dea Đurđević

Izvor: Beta

Četvrtak, 07.02.2019.

07:38

Teška nesreća u BG, povređena voditeljka Dea Đurđević
screenshot/Prva

U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih, kao i vozila gradskog prevoza. Razlog udesa je najverovatnije proklizavanje.

Saobraćajna nesreća dogodila se u šest časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu.

Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Tri povređene osobe povrezene su na VMA.

U nesreći je teško povređena voditeljka Pink TV Dea Đurđević koja je učestvovala u sudaru dva automobila, a kada je izašla iz vozila na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Ona se trenutno u operacionoj sali na VMA i lekari se bore da joj spasu ruku. Ona je van životne opasnosti.

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom je u njih udario autobus. Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene.

Prema rečima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa je proklizavanje. Voda zbog havarije na vodovodnoj cevi u Ulici Ljutice Bogdana slivala se niz ulicu koja je potom poledila. Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je trenutno u Aleksincu gde je danas započeo kampanju “Budućnost Srbije“ poželeo je Dei Đurđević brz i uspešan oporavak.
Jedna saobraćajna nesreća desila se i na Ibarskoj magistrali kod groblja Orlovača, dve osobe su teško povređene, jedno lice je odvezeno u Urgentni centar a drugo na Vojnomedicijsku akademiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: