Vučić: U četvrtak započinjem kampanju, obići ću Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u četvrtak započeti kampanju "Budućnost Srbije".

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 04.02.2019.

21:42

Vučić: U četvrtak započinjem kampanju, obići ću Srbiju
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

On je rekao da će u okviru nje obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, rekao kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

"Moja želja je bila, a razgovarao sam i sa premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu, i 4 na Kosovu i Metohiji", rekao je on u intervjuu za Hepi TV.

"Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti", dodao je predsednik Srbije.

Kako kaže, krenuće se od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru, ali radiće i na izgradnji jeftinih stanova.

"Uz subvencije države, verujem da ćemo moći da ponudimo kvadrat za 400 evra u Vranju, da ljudi ostanu da žive", rekao je Vučić.

Kako kaže, "očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, da pokažemo koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: