Uhapšen vozač Babićevog automobila zbog teškog sudara

Uhapšen vozač automobila u kom je bio direktor Koridora 10 Zoran Babić zbog sumnje da je izazvao težak udes u kom je poginula jedna osoba, a Babić povređen.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 01.02.2019.

09:28

Uhapšen vozač Babićevog automobila zbog teškog sudara
Foto: Ljiljana Pavloviæ, TV Prva

Kako prenosi Insajder, portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu rekao je da je vozilo "škoda superb" u vlasništvu kompanije Trejs, koja inače radi na Koridoru 10.

Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Nebojša Arsov izjavio je da je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, vozaču "škode" D. S. (1984) određeno zadržavanje do 48 sati.

"Juče se na državnom putu I-a reda, na naplatnoj stanici Doljevac u smeru ka Leskovcu, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri vozila i u kojoj je jedno lice poginulo, dok je pet osoba povređeno", rekao je Arsov i dodao da istragu u ovom slučaju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Arsov je objasnio da je do nezgode došlo kada se vozilo marke "škoda", koje se kretalo velikom brzinom iz pravca Niša ka Leskovcu, nije zaustavilo kod naplatne stanice Doljevac, već je udarilo u vozilo "opel astra", koje je stajalo u redu za čekanje na naplatnoj stanici, saopštio je MUP.

"Od siline udara 'opel astra' se pomerila napred i udarila u vozilo 'folksvagen pasat', koje je takođe bilo zaustavljeno na naplatnoj stanici i čiji je vozač plaćao putarinu", rekao je Arsov. Prema njegovim rečima, istragom i veštačenjem biće utvrđena brzina kojom se vozilo "škoda" kretalo u trenutku saobraćajne nezgode.

Direktor Koridora 10 je zadobio teže povrede i prevezen je najpre u Klinički centar u Nišu, a potom i u Klinički centar Srbije.

Neki mediji su i juče preneli da je za nesreću kriv upravo Babićev vozač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: