Politika: Saša Janković napustio PSG

Doskorašnji predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković isčlanio se iz tog pokreta, objavio je dnevni list "Politika" u izdanju od srede, 30. januara.

Izvor: B92

Utorak, 29.01.2019.

23:44

Politika: Saša Janković napustio PSG
Foto: B92, arhiva

On je u mejlu upućenom PSG čestitao novom rukovodstvu i novom političkom putu navodeći da to nije njegov put.

"To nije moj put, a moje nasleđe ne treba da vam bude smetnja na njemu. Stoga se išlanjujem iz pokreta", piše u poruci Jankovića.

Janković se sa čela PSG povukao sredinom decembra prošle godine, a na izbornoj skupštini PSG u subotu, 26. januara za novog predsednik izabran je glumac Sergej Trifunović.

Po izboru Trifunovića kako piše "Politika" PSG je napustio i Rade Veljanovski, koji je bio član Predsedništva i šef odborničke grupe u Skupštini Beograda.

Veljanovski je za "Politku" naveo da je "određena grupacija ljudi iskoristila manjkavost Statusa i izmanipulisala određeni broj članova što je Trifunovića lansiralo na čelo PSG".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: