Vetar otežava vožnju, kamioni na Batrovcima čekaju 8 h

Jači udari vetra u Banatu, pored otežanih uslova za vožnju, donose i moguću poledicu, a posebno treba biti pažljiv u vožnji na mostovima i nadvožnjacima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.01.2019.

07:42

Vetar otežava vožnju, kamioni na Batrovcima čekaju 8 h
Ilustracija: Thinkstock

Kako je saopšteno iz Auto-moto savez Srbije, učestali su i odroni na brojnim deonicama, a oprezna vožnja neophodna je na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, zapadne i južne Morave, a posebno na putevima u planinskim predelima gde su pored odrona, mogući nanosi zemlje na putu.

Danas i sutra ujutru se na području Timočke Кrajine povremeno očekuje kiša koja će se lediti na tlu.Na deonici Valjevo-Кaona, u mestu Bačevci, postoji opasnost od obrušavanja kamena na putu. Postavljena je saobraćajna signalizacija i ograničenje brzine na 20 km/h.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja.

Teretna vozila čekaju na prelazu Batrovci osam sati, Šidu pet sati i Horgošu pet sati i 40 minuta.

Za Šlepere i kamione s prikolicom zabrane su na snazi na više putnih pravaca.

Od 18. januara izmenjen je saobraćaj na obilaznici oko Beograda na deonici izmedju Surčina i isključenja za Obrenovca u okviru izgradnje auto-puta Beograd – Južni Jadran. Saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj traci u smeru Ostružnica – Dobanovci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: