Obradović: Državni organi ispituju Dveri, represija

Lider srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao da vlast pokušava da zaustavi rad te političke organizacije, kontrolom finansija, odnosno poslovanja pokreta.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.01.2019.

14:10

Obradović: Državni organi ispituju Dveri, represija

Obradović je novinarima u Skupštini Srbije naveo da nekoliko državnih institucija u vanrednim kontrolama ispituje finansijsko poslovanje stranke i tvrdi da su u tome prekoračili ovlašćenja.

"U ovom trenutku delovanje Dveri ispituju Državna revizorska institucija, Uprava kriminalističke policije, Inspektorat Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Agencija za borbu protiv korupcije, a protiv četiri člana predsedništva Dveri vode se različite istrage u policiji i različitim tužilaštvima ili se već vode i sudski procesi”, rekao je Obradović.

On dodaje da im je zatražen i spisak članova što, veruje, vodi u dalji pritisak. Obradović navodi i da nema ničeg spornog u vezi s finansijskim poslovanjem pokreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: