Veselji: Odluke će biti u koordinaciji sa SAD

"Odluke kosovskih institucija o važnim procesima biće u interesu građana i u koordinaciji sa SAD i drugim međunarodnim partnerima."

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2019.

14:39

Veselji: Odluke će biti u koordinaciji sa SAD
Screenshot/TV Prva

To je rekao predsednik kosovske skupštine Kadrij Veselji, nakon sastanka koji je američki ambasador u Prištini Filip Kosnet održao sa njim i sa kosovskim premijerom Ramušem Haradinajem, a o taksama na srpsku robu.

"Kosovo je odlučno u tome da zauvek održi svoje strateško partnerstvo sa SAD i to se nikada se neće promeniti", napisao je još Veselji na svom Fejsbuku i dodao da su imali "veoma konstruktivan sastanak" i da su razgovarali o izazovima ove godine.

"Zajedno ćemo raditi na tome da odluke kosovskih institucija za važne procese budu u interesu naših građana i u potpunoj koordinaciji sa SAD i drugim međunarodnim partnerima. Kosovo je odlučno u tome da zauvek održi svoje strateško partnerstvo sa SAD i to se nikada se neće promeniti", rekao je Veselji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: