Sledeći na listi za saslušanje ne ide u Hag?

O zločinima koje su tokom poslednjih sukoba na KiM počinili pripadnici tzv. OVK danas će najverovatnije u Prištini biti saslušan bivši komandant Nazif Mehmeti.

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2019.

09:27

Sledeći na listi za saslušanje ne ide u Hag?
Ilustracija: Thinkstock

Njegov branilac Tahir Recaj izjavio je za Zeri onlajn da je njegov branjenik dobio poziv za saslušanje, ali da u pozivu nije naznačeno da dođe u Hag, pa otuda zakjučak da će Mehmeti biti saslušan u Kancelariji Specijalizovanog tužilaštva u Prištini.

"Ne znamo tačno mesto ili tačno vreme saslušanja, ali čekamo da nam jave. Mislim da ćemo biti intervjuisani u Prištini, ali još uvek nemamo nikakvu potvrdu od tužioca “, rekao je juče Recaj za Zeri.

Recaj je ranije izjavio da ne zna u kom svojstvu je pozvan njenog klijenti, kao svedok ili kao osumnjičeni. "Još nismo informisani o tome u kom svojstvu je Mehmeti pozvan, ali verujem da bi i to trebalo da nam kažu pre saslušanja", rekao je advokat.

Mehmeti je još pre nekoliko meseci dobio poziv za saslušanje koje bi trebalo da bude obavljeno danas, sutra i u četvrtak.

Inače, u Hagu su, početkom januara, saslušana samo dvojica pripadnika tzv. OVK, bivši komandanti, Rrustem Mustafa i Sami Ljuštaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: