Hrvatska: Afera, ministar, prostitutka, kokain i Srbija

Hrvatski mediji bave se skandalom u čijem centru se našao potpredsednik tamošnje vlade Tomislav Tolušić, koji, navodno, s prostitutkom šmrče kokain.

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2019.

09:50

Hrvatska: Afera, ministar, prostitutka, kokain i Srbija
Ilustracija: Getty Images

Fotografije je objavio hrvatski “Nacional” od, kako su naveli, anonimnog izvora. Na fotografijama se vidi navodno Tolušić koji sedi u fotelji. Na njemu sedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobilni telefon, a navodni Tolušić se sprema da ušmrče kokain, prenosi Index.hr.

Kako dalje navodi taj portal, u pozadini se vidi veliko ogledalo, a na drugoj fotografiji hidromasažna kada. Ističe se i da su te fotografije “prilično čiste i uslikane iz blizine i iz više uglova”, pa se s pravom postavlja pitanje ko je treća osoba koja je sve uslikala.

Međutim, “Nacional” piše da je u pitanju vrhunska foto-montaža, otkrivena u sitnim detaljima, a razotkrila ju je hrvatska služba SOA.

Naime, agenti hrvatske obaveštajne agencije su analizom fotografija otkrili da je objekat sa slike apartman u Srbiji. Reč je, kako navode, o apartmanu koji nosi naziv “Central Business Apartmani” u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na jednom sajtu za bukiranje.

Još se istražuje pozadina ovog slučaja jer nije poznato ko stoji iza foto-montaža.

"Poprilično sam siguran ko bi mogao stajati iza svega. Poslednje dve godine dirnuli smo u niz osinjih gnezda u sektoru poljoprivrede i šumarstva i sprečili krađu više stotina miliona kuna", rekao je Tolušić za “Nacional”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: