Nastavnik zaključan u praznoj školi, reagovala policija

Nastavnik jedne osnovne škole u Šibeniku zaključao je jutros vrata i ostao u praznoj zgradi, uz poruku izvinjenja deci i objašnjenje da "drugačije nije moglo".

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 21.01.2019.

12:55

Nastavnik zaključan u praznoj školi, reagovala policija
Freeimages.com

Portparolka Policijske uprave Marica Kosor potvrdila je da je policija primila poruku da je jedan muškarac zaključan u Osnovnoj školi Brodarica u Šibeniku.

Ona je rekla da je utvrđeno da je reč o 49-godišnjem muškarcu koji se predao policiji, a koji je nakon incidenta odveden u službene prostorije Policijske uprave.

"Na mestu incidenta policajci će provesti istragu jer su navodno na prozorima postojale neke folije, ali važno je napomenuti da 49-godišnjak nikome nije pretio niti je bio naoružan", rekla je Kosorova, preneo je Jutarnji list.

Nije poznato, kako se navodi, šta je nastavnik hteo ovim potezom, ali se čini da je reč o konfliktu između školskog osoblja.

Zagrebački dnevnik nezvanično saznaje da je njemu navodno pretila smena iz školskog odbora jer je glasao za aktuelnog direktora, umesto za novopostavljenog, od kojeg je trpeo mobing.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: