Putin na sastanku ruskog Saveta bezbednosti o Srbiji

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je u petak sastanak sa članovima ruskog Saveta bezbednosti.

Izvor: B92

Subota, 19.01.2019.

00:23

Putin na sastanku ruskog Saveta bezbednosti o Srbiji
Foto: Tanjug/AP/Maxim Shipenkov

Na sastanku je razmotrena poseta Srbiji, uz osvrt na kosovsku problematiku, objavljeno je na sajtu Kremlja.

Takođe je bilo govora i o predstojećim međunarodnim kontaktima ruskog predsednika, kao i o aktuelnim društveno-ekonomskim temama.

Sastanku su prisustvovali predsednik Ruskog saveta bezbednosti Valentina Matvijenko, ministar odbrane Sergej Šojgu, predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, šef predsedničke administracije Anton Vajno, sekretar Saveta Nikolaj Patrušev, ministar unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev, direktor Federalne službe sigurnosti Aleksandar Bortnikov, kao i direktor spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin i specijalni predstavnik predsednika za zaštitu životne sredine, ekologiju i transport Sergej Ivanov, navodi se na sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: