Heroj dana - Jovana Leposavić VIDEO

Na zemunskom keju u Beogradu Bogojavljanski krst uzela je18-godišnja Jovana Leposavić iz Beograda, devojka koja se izlečila od raka.

Izvor: B92

Subota, 19.01.2019.

18:50

Heroj dana - Jovana Leposavić VIDEO
Screenshot/TV Prva

Ona je heroj dana, pa Jovana za Prvu televiziju govorila kako su izgledale pripreme i da li je očekivala gest ostalih plivača.

"Želim da se zahvalim momcima koji su plivali, kao i mom treneru Igoru koji me podstakao na ovako nešto. Do poslednjeg minuta nisam znala da će me pustiti. Nisam nešto posebno pripremala, samo sam rekla 'idem i ja sa vama treneru'. Ja sam golman u ŽKK Rad već 12 godina, sport je deo mene i deo mog života“, rekla je Jovana Leposavić za Prvu televiziju.

Jovana je imala jednu veliku životnu pobedu, izlečila se od raka.

"Devojka iz mog tima su najviše uticale u nekom mom oporavku, da nije bilo njih ne bih ustala iz kreveta. Donele su mi u bolnicu moj prvi dres i posle toga sam ustala i počela normalno da hodam. Imala sam podršku porodice i prijatelja, ali kao druga velika porodica istakao se moj tim“, rekla je Jovana Leposavić.

U budućnosti se na nada da će igarati negde u inostranstvu.

"Nadam se da ću igrati u inostranstvu, da ću ostati u fudbalu ostati i da ću biti trener“, zaključila je devojka koja je uzela Bogojavljenski krst.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: