Nikolić: Dobar dan, kako ste, šta hoćeš? VIDEO

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić pre godinu dana dobio je Orden prijateljstva.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.01.2019.

15:16

Nikolić: Dobar dan, kako ste, šta hoćeš? VIDEO
screenshot/Prva

Nikolić će biti jedan od gostiju na svečanom ručku koji će biti priređen u čast ruskog predsednika u Beogradu.

Pitanje našeg reportera da kratko prokomentariše Putinov dolazak u Beograd Nikolić je pokušao da izbegne.

“Dobar dan, dobar dan, kako ste? Šta hoćeš?”, naveo je Nikolić, koji je direktor Kancelarije za saradnju sa Rusijom i Kinom.

“Veliki dan za Srbiju, dolazi veliki prijatelj i mislim da će dosta sporazuma da bude potpisano, a da to samo učvršćuje podršku Rusije Srbiji i Srbiju u njenoj dužnosti da i dalje insistira na svojoj slobodi i teritoriji”, rekao je Nikolić.

Na pitanje zašto onda danas nije organizovao neki sastanak i sa ruskim privrednicima, a ne samo sa kineskim, kaže da ta organizacija traje po dva-tri meseca.

“Nikada ne znate da li se u međuvremenu nešto zakazuje i nismo ni mi previše srećni što mora da se trči i tamo i ovamo, ali ovo je slučajno da istog dana imamo dve tako važne posete”, naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: