Putin zagrlio Dačića, ostalima pružio ruku FOTO

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovao je u Beograd u jednodnevnu posetu, a srpski politički vrh dočekao ga je na aerodromu.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.01.2019.

15:07

Putin zagrlio Dačića, ostalima pružio ruku FOTO
screenshot/RTS

Po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla", ruski predsednik rukovao se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Srbije Anom Brnabić i prisutnim ministrima, dok je samo šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića srdačno zagrlio.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potom je priredio za predsednika Rusije Vladimira Putina svečani doček ispred Palate Srbija. Vučić i Putin su se zatim uputili na sastanak u užem formatu.

Oni će prvo razgovarati tet-a-tet, a potom će im se pridružiti i nekoliko ministara. Nakon toga biće održan sastanak delegacija dve zemlje i potpisan čitav niz dokumenata.

Sve detalje posete Vladimira Putina Srbiji pratite u našem blogu uživo.
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: