A šta pišu moskovski mediji o poseti Putina? VIDEO

Danas stiže Vladimir Putin. Ruski predsednik četvrti put dolazi u Srbiju od kada je 2000. godine preuzeo ulogu šefa Kremlja.

Izvor: Prva

Četvrtak, 17.01.2019.

09:57

A šta pišu moskovski mediji o poseti Putina? VIDEO
Screenshot/TV Prva

Među glavnim temama susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem biće priključivanje naše zemlje na Turski tok, kao i diplomatski status ruskom humanitarnom centru u Nišu. Ova poseta biće iskorišćena i za potpisivanje niza važnih sporazuma i memoranduma o razumevanju.

Kakvi su rezultati svih dosadašnjih poseta ruskog predsednika Srbiji, šta treba očekivati od ovog susreta, koliku pažnju moskovski mediji posvećuju dolasku Putina u Beograd, samo su neka od pitanja za Ljubinku Milinčić, glavnu urednicu "Sputnjika" i Branka Vlahovića, dopisnika "Večernjih novosti", koji se za JUtarnji program TV Prve javio iz Moskve.

Opširnije u VIDEO - prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: