"Ako treba, rado ćemo proveriti volju građana"

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da je većina u vladajućoj stranci za održavanje vanrednih izbora.

Izvor: B92

Utorak, 15.01.2019.

21:48

On dodaje da postoje državni razlozi zbog kojih ne bi trebalo da ih bude, a tiču se pre svega politike očuvanja Kosova i Metohije.

"Odluku će svakako doneti predsednik, Aleksandar Vučić, ali ako bude postojala opasnost po unutrašnju nestabilnost koju nameće opozicija rado ćemo proveriti volju građana da li zaista podržavaju tu tajkunsko-ljotićevsku koaliciju Đilas, Jeremić i Obradović", rekao je Jovanov koji je danas u delegaciji pokrajisnke skupštine i vlade posetio opštu bolnicu u Kikindi, koja je dobila novi CT aparat.

Jovanov, koji je i šef poslaničke grupe SNS u pokrajinskom parlamentu, rekao je i da uvrede na račun Milene Ivanović, kao i premijerke Ane Brnabić nisu slučajni incident.

"Uvrede Željka Veselinovića je nastavio Sergej Trifunović i to pokazuje da su licemerne osude koje stižu iz opozicionog saveza, ali oni su ti koji mrze, a mi ovde u Kikindi pokazujemo da smo tu da radimo, da ulažemo u bolnice, gradimo fabrike i otvaramo nova radna mesta", rekao je Jovanov za Tanjug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: