BG: Zabrana saobraćaja i parkiranja na "Putinovoj trasi"

Policija će u četvrtak 17. januara, tokom posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, preduzeti maksimalne mere obezbeđenja.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 14.01.2019.

14:22

BG: Zabrana saobraćaja i parkiranja na
Foto: Thinkstock

Mere podrazumevaju potpunu zabranu saobraćaja i parkiranja na trasi kretanja Putina i zabranu saobraćaja na okolnim saobaćajnicama, saopštio je MUP.

Načelnik saobraćajne policije za Beograd Dragan Bogosavac rekao je da će policija nakon prolaska Putina "preduzimati intenzivne mere u cilju normalizacije saobraćaja".

Bogosavac je pozvao građane da se tokom posete Putina pridržavaju uputstava policajaca angažovanih na poslovima obezbeđenja.

Policija je pozvala građane da imaju razumevanja za aktivnosti koje će preduzeti tokom posete predsednika Rusije. MUP će tokom te posete primeniti posebne mere fizičkog i tehničkog obezbeđenja na trasama kretanja Putina i oko objekata koje će posetiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: