"I Putin da pazi gde gazi po Beogradu"

Ispucale kamene ploče ispred Hrama Svetog Save i 50 metara Ulice Bore Stankovića, koju putari nikako da završe, dočekale su i ovu godinu, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

14:05

Ilustracija: Thinkstock

Kako se navodi, obećanja da će ploče biti popravljene traju duže od tri godine.

“Ipak, kocke su sada u još gorem stanju. Ispucale, izrovane, upale, predstavljaju opasnost za manje pažljive sugrađane koji ne gledaju ispred sebe. Krateri usred staze, okruženi kućicama postavljenim zbog manifestacije Božićno seoce ispred Hrama, slika su koju će gosti prestonice poneti kući. Ne postoji nijedan deo platoa gde pločnici nisu uništeni. Posla za putare ovde ima i previše, pa je sva prilika da će i predsednik Rusije Vladimir Putin, koji dolazi u Beograd 17. januara, ulazeći u Hram morati da pripazi gde gazi“, pišu Večernje novosti.

Osim oštećenih pločnika, plato iza Hrama i dalje nije završen, jer proširenje Ulice Bore Stankovića, i posle godinu i po, nije završeno.

“Oko 50 metara i dalje je izrovano, a, prema rečima nadležnih, taj deo biće završen za oko mesec dana. Tako, umesto da se majstori zadrže planiranih 150 dana, mašine su ovde godinu i po. Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište, objasnili su da su neucrtane podzemne instalacije i izmeštanje trafo - stanice odužili posao. Ipak, kako 300 metara ulice i uz ove probleme ne može da se uradi za 18 meseci, Vračarcima nije jasno”, zaključuje se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: