Posle više od 40 sati blokade: "Evo, sad im se žuri" VIDEO

Više od 40 sati put kroz selo Džigolj, u okolini Prokuplja, bio je blokiran zbog autobusa Niš ekspresa koji se zaglavio u snegu.

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

09:46

Posle više od 40 sati blokade:
screenshot

Reporterka Prve televizije Ljiljana Pavlović se našla u tom selu u momentu kada su zaposleni u Niš ekspresu krenuli u akciju odglavljivanja autobusa.

Predsednik Mesne zajednice Džigolj Ivan Marković je precizirao da su zbog zaglavljenog autobusa i naredna tri sela odsečena od sveta.

"Deca nisu mogla u školu, sve je blokirano, ništa se ne čisti... Evo sad se žure i to samo kada se neko aktivira, ovako niko neće da dođe, niko neće da pogleda. Niko ništa ne radi, sad im se žuri da pomere autobus", naveo je Marković.

Istakao je i da su obavešteni nadležni, ali da niko nije našao za shodno da se pojavi, više od dva dana.

"Radi se nešto samo kad su izbori, ovako nas zaborave i iseku od sveta", naveo je Marković.

Reporterka Prve televizije je istakla da je iz prokupačke lokalne samouprave rečeno da su svi regionalni i lokalni putevi počišćeni.

"Mi smo zatekli puteve pod snegom... Ako morate na put, ima i snega i leda, naročito na lokalnim putevima", navela je reporterka.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: