Stravičan udes kod KŠ: Stradao muškarac, trudnica kritično

Na putu Kruševac - Ribarska Banja došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo muškarac, dok je ženska osoba u poodmakloj trudnoći u kritičnom stanju.

Izvor: B92, Blic

Četvrtak, 10.01.2019.

09:12

Stravičan udes kod KŠ: Stradao muškarac, trudnica kritično
Screenshot RTS

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u blizini sela Kaonik, na Čokotinom brdu, rano jutros oko sedam sati. Kako kažu meštani sela Kaonik za B92.net, do nesreće je došlo kada su se sudarili autobus na liniji Kruševac - Ribarska Banja, koji je proklizao u suprotnu traku, i putničko vozilo marke "fijat punto".

Prema nihovim rečima, autobus je nosio automobil tridesetak metara i nabio ga na drvo u njivi pokraj puta. Vatrogasci pokušavaju da izvuku automobil, koi je ostao smrskan ispod autobusa.

Saobraćaj je u međuvremenu normalizovan.

Muškarac koji je bio u automobilu stradao je na licu mesta, a žena u poodmakloj fazi trudnoće nalazi se u bilnici i lekari se bore za njen život, piše "Blic". RTS navodi da su povređene ukupno tri osobe. Dve teže i jedna lakše.

"Četiri osobe nalazile su se u automobilu koji je učestvovao u sudaru. Dve žene i dva muškarca. Jedan muškarac je poginuo na licu mesta, a jednu ženu, trudnicu (25) lekari trenutno porađaju i ona se nalazi u životnoj opasnosti. Druga dva putnika su lakše povređeni, od kojih je jedan sa povredama vrata i glave. Iz autobusa je samo jedna putnik lakše povređen. Poziv smo primili u 6.50 sati i izašli smo na teren sa dve ekipe", rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći u Kruševcu.

Mediji prenose da je do sudara došlo na deonici koja je inače problematična, posebno pri lošim vremenskim uslovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: