Vučić o Davorovoj izjavi: U Banjaluci je bio Jeremić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je upitan da prokomentariše izjavu oca ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića.

Izvor: B92

Subota, 29.12.2018.

11:21

Vučić o Davorovoj izjavi: U Banjaluci je bio Jeremić
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

Davor Dragičević je u jučerašnjoj izjavi komentarisao Vučićev demanti informacija da na Trgu Krajine bili i pripadnici policije Srbije, iako sam to nije tvrdio, već je njegov advokat rekao da postoje informacije o postojanju policijskih snaga koje nisu iz Srpske i da to treba ispitati i proveriti.

"Teško mi je da budem ličan i da odgovaram ljudima koji su izgubili dete. Problematično mi je u izjavi ne ono što se odnosilo na mene, već zabrinjava rečenica i pitanje šta neko iz Srbije tu ima da radi", rekao je Vučić.

On se potom osvrnuo na tvrdnje da su u Banjaluci bili prisutni i pripadnici srpske policije.

"Naravno da niko nije video ni čuo ni za jednog policajca. Jedini tamo je bio Vuk Jeremić. On nije policajac, ne daj bože da postane predstavnik nekog državnog organa, to bi bila velika muka za srpski narod", naveo je Vučić.

Istakao je i da se pokazalo da postoji koordinisani pristup drugih službi i u BiH, kao i da postoji struja koja želi da udalji Srpsku od Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: