"Ja sam Davor, otac likvidiranog sina, ubice znam"

Nakon saslušanja u Okružnom tužilaštvu Banjaluke Davor Dragičević pušten na slobodu jer je utvrđeno da ne postoje razlozi za zadržavanje i određivanje pritvora.

Izvor: B92, klix.ba
Podeli
Foto: Tanjug/AP/Radivoje Pavičić
Foto: Tanjug/AP/Radivoje Pavičić

Dragičević je po izlasku iz Tužilšatvu najavio da će protiv svih koji su učestvovali u hapšenju podneti krivične prijave.

"Davidovu majku Suzanu sam vozio kod doktora, ganjali su me po mom gradu. Noć pre sam znao šta mi se sprema. Protiv svih koji su učestvovali u tome ću podneti krivične prijave. Ja ću biti na trgu u 18 sati i ne pada mi na pamet da dete prepustim zločincima i ubicima. Moj David će dobiti pravdu i svi će u ovoj državi dobiti pravdu. Ne mogu mi ništa ni za milion godina. Trg je javna površina, ovo je moja država, ja idem kod svog deteta i nemam kome šta prijavljivati“, poručio je Dragičević uzvikujući pre toga „Pravda za Davida“.

Njegov advokat Ifet Feraget je kazao da nisu postojali ni razlozi za njegovo hapšenje.

"Nije znao za poziv niti mu je on bio uručen, smatram da se radi o zloupotrebi ovlašćenja. Video je policijsku patrolu, ali oni nisu pokazali da mu žele uručiti poziv", kazao je Feraget.

Dragičević je potom objavio na Tviteru svoju fotografiju uz tekst: "Ja sam Davor Dragičević, najponosniji otac likvidiranog sina. Saučesnike i ubice mog deteta znam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 149 idi na stranu