U Beogradu skup podrške – "Srce za Davida"

Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je putem društvenih mreža građane da se u sredu pridruže akciji solidarnosti pod nazivom "Srce za Davida".

Izvor: Beta
Podeli
screenshot
screenshot

Skup je zakazan za 12 časova na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

NDMBG akciju organizuje povodom hapšenja oca i majke Davida Dragičevića, koji skoro godinu dana protestuju kako bi saznali istinu o smrti svog sina, za koju ta inicijativa navodi da se "zataškava od strane vladajućih struktura Republike Srpske".

Policija Republike Srpske uhapsila je jutros u Banjaluci Davora Dragičevića, oca ubijenog Davida Dragičevića, pod optužbom, kako je navela majka ubijenog mladića Suzana Radanović, da ugrožava bezbednost najviših zvaničnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Policija je danas takođe sa Trga Krajine, gde su se okupljali građani nezadovoljni Davorovim hapšenjem, odvela i Suzanu Radanović.

Večeras, nakon što su pripadnici specijalne policije potisnuli građane sa banjalučkog Trga Krajine i nakon što su oni prešli preko puta, u gradski park Petar Kočić, policija je krenula u novu akciju i rasterala građane i iz parka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 157 idi na stranu